Шер отказа участие на Олимпиадата в Русия

Шер отказа участие на Олимпиадата в Русия
Снимка: Getty/Guliver

Ако планирате да гледате Зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година, не очаквайте американската музикална звезда Шер да изпълни свои хитове на откриването им, въпреки че е получила покана за участие.

Причината е, че поп иконата не толерира клаузите на новия руски закон, дискриминиращ хомосексуализма, приет преди няколко месеца.

Според законопроекта се забранява пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения към непълнолетни.

"Не бих искала да назовавам имена, но мой приятел, заможен руски олигарх, ми се обади с предложение да стана посланик на Олимпиадата през 2014. Незабавно отказах!", разкрива звездата.

"Искам да знам къде се корени тази ненавист към хората с хомосексуална ориентация? Той ми сподели, че обществото там всъщност не подкрепя закона.“, допълва Шер.

На въпроса дали неодобрението й към дискриминационното отношение към гейовете има нещо общо с личния й живот, певицата отговаря: “Разбира се.”

Припомняме Ви, че дъщерята на Шер от брака й с първия й съпрук Сони Боно – Частити, се подложи на операция за смяна на пола през 2009 година и оттогава тя официално е мъж, носещ името Чаз.

“Когато Чаз ми разказа какво иска да направи със себе си преди години, това ме разтърси. Въпреки това се радвам, че вече всичко е по-спокойно”, допълва изпълнителката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти