Синеокият актьор подкрепя еднополовите бракове с две ръце

Леонардо ди Каприо се оказа доста толерантен към човешките права
Снимка: БГНЕС
36-годишният актьор Леонардо ди Каприо вярва, че хората не трябва толкова крайно да се фокусират върху забраната за узаконяването на еднополовите връзки. Звездата, която е трикратно номинирана за ''Оскар'' и в момента е обвързана с актрисата от нашумялия сериал ''Клюкарката'' (Gossip Girl) Блейк Лайвли разкрива, че за него гей браковете са много по-безобидни от глобалното затопляне например.

''Най се вбесявам как може да сме толкова нетолерантни към човешките взаимоотношения, вместо да се погрижим за околната среда, чието бъдеще и изцяло в наши ръце'', допълва Лео.

Друг активист за човешките права е и режисьорът Клинт Истууд, който вече засне биографичния филм J Edgar, разказващ за живота на първия директор на FBI (Федералното бюро за разследване) Джон Едгар Хувър, като в неговата роля разбира се ще видим и самия Леонардо ди Каприо.

Пред списание GQ, 81-годишният четирикратен носител на наградата ''Оскар'' Истууд разказва: ''Какво толкова се противят срещу гей браковете. Въобще не ме е грижа дали бракът ще е между мъж и жена или хора от един и същи пол."

Към гей поддръжниците се причислява и Брад Пит, подкрепяйки скорошното решение за узаконяването на еднополовите бракове в щата Ню Йорк.

''Окуражаващо е, че щатът Ню Йорк е шестият в Америка, който позволява такъв тип съюзи със закон. Дано тази дискриминация приключи веднъж завинаги и скоро навсякъде американските граждани да имат право да скрепят връзката си законно с този, когото обичат'', коментира съпругът на Анджелина Джоли.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти