Шер се страхува за своя транссексуален син

Шер и Чаз Боно по време на премиерата на филма "Бурлеска" в Лос Анджелис през ноември 2010-а
Снимка: БГНЕС

Християн Немски

На 19 септември по американската телевизия ABC ще стартира 13-ят сезон на американското риалити Dancing With the Stars, в което известни личности танцуват с професионални танцьори. Сред звездните участници е и транссексуалният син на певицата Шер - Чаз Боно. Да припомним, че преди две години, дъщерята на легендарната изпълнителка се подложи на серия от операции за смяна на пола. Целият процес на трансформация пък беше документиран във филма Becoming Chaz, излъчен преди броени месеци по телевизионния канал ОWN, който е собственост на Опра Уинфри.

''За мен участието на Чаз в Dancing With the Stars е стряскащо, колкото и решението да смени пола си'', сподели Шер в телефонен разговор по време на гостуването на сина й в ''Шоуто на Елън ДеДженеръс'' (Тhe Ellen DeGeneres Show).

Носителката на наградите ''Оскар'', ''Грами'', ''Еми'' и ''Златен глобус'' яростно защити Чаз пред всички зрители, които коментираха, че ще бойкотират шоуто, ако нейният син участва в танцувалния формат.

На тях, тя отговори: ''Съмнявам се, че каквото и да кажа хора като вас насъбрали толкова враждебност ще пожелаят да променят гледната си точка''.
Относно представянето си в Dancing With the Stars, 41-годишният Чаз заяви, че се чувства изключително уверено в своите хореографии и няма търпение да покаже завидните си умения пред широката публика.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти