Шарън Озбърн претърпя тежка операция

Шарън Озбърн е известна с приповдигнатото си чувство за хумор
Снимка: Getty/Guliver

Шарън Озбърн, която в началото на октомври отпразнува своя 60-годишен юбилей, разкрива в последния брой на британското списание "Hello" ("Хелоу"), че е претърпяла двойна мастектомия (хирургическо премахване на двете гърди, на което се подлагат над 18 хиляди жени годишно само във Великобритания), когато е установила, че е генетично обременена с по-висок процент вероятност за развитие на туморни заболявания в областта на гръдния кош.

"Хората като мен, при които е заложен подобен ген, са предразположени между 45 и 65% повече от останалите към развитие на ракови образувания на гърдата", допълва съпругата на вокалиста на легендарната британска рок група "Black Sabbath" ("Блек Сабат") – Ози Озбърн (63 г.).

"Реших без никакво колебание да ми бъдат отстранени и двете гърди, за да намаля максимално риска от развитие на нов тумор, тъй като през 2002 г. успях да се излекувам от рак на дебелото черво. Искам да живея пълноценно, а не да се страхувам постоянно за живота си, затова превантивно ми бе извършена двойна мастектомия", споделя тя.

Да припомним, че в края на април тази година Шарън стана баба на първата си внучка Пърл, която пък е дъщеря на сина й Джак, също преминал през доста труден етап, защото в началото на 2012 г. - той бе диагностициран с множествена склероза.

"Вече съм забравила тежката операция, освен това пластичната хирургия днес прави чудеса и гърдите ми бяха добре реконструирани", коментира Шарън, която от 2010 г. насам - е една от водещите на развлекателното телевизионно шоу "The Talk", излъчвано по американската телевизия "CBS" ("Си Би Ес").

"Въпреки че съм се подлагала на какви ли не пластични операции на лицето, стомаха и краката, разбрах, че колкото и пари да има човек, няма как да си купи младостта обратно на каквато и да било цена. Досега съм похарчила над 300 хиляди долара за подобни интервенции. Трябва да спра с лифтинга и ботокса, защото заприличах досущ на пластмасова кукла и този факт никак не ме радва", заключва мисис Озбърн.

Шарън и Ози Озбърн сключват брак през 1982 г. на Хавайските острови и са родители на три деца – Ейми (родена 1983 г.), Кели (родена 1984 г.) и Джак (роден 1985 г.).

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти