Шакира: "Мъжът ми не ме харесва слаба"

Шакира
Снимка: Getty/Images

Докато всички хора старателно и мъчително се опитват да свалят натрупаните по празниците излишни килограми, колумбийската поп певица Шакира не си създава прекалени усилия, за да има изваяна фигура.

Пред известно американско списание музикалната звезда споделя: "Моят мъж предпочита месото пред костите. Той ме харесва повече с несъвършенствата по тялото ми, отколкото с перфектни форми."

Самата 36-годишната Шакира издава, че наистина за момента е прекъснала редовните си тренировки в спортната зала. 

"На дневен ред пред мен стои работата по финализирането на албума ми, както и грижите за детето ми. Нямам време да изглеждам безупречно, а тези сладкиши около мен са страхотни!"

Припомняме, че Шакира и съпругът ѝ - 26-годишният футболист на "Барселона" Жерар Пике, са заедно от близо 4 години. Двойката се сдоби с първородния си син Милан в средата на януари миналата година.

Наскоро пък стана ясно, че съвсем скоро музикалната звезда ще промотира свой дует с друга поп икона, а именно Риана

Две от най-големите поп изпълнителки ще обединят глас в обща песен, а феновете на двете горещи дами са в истинска истерия преди официалното пускане на парчето.

Песента ще бъде част от предстоящия албум на Шакира, който ще бъде първият ѝ англоезичен албум от 2009 г. насам. Очаква се той да бъде на пазара през пролетта. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти