Риана: Никога не съм вярвала, че ще изпитам такава болка

Риана на премиерата на филма "Battleship"
Снимка: Getty/Guliver

Риана винаги се е стремяла да поддържа имиджа на лошо момиче. Сега обаче певицата споделя пред списание "Harper's Bazaar", че е доста по-уязвима и ранима, отколкото дава вид.

Риана разкрива колко емоционално наранена се е чувствала след раздялата си с Крис Браун.
Певецът сложи край на взаимоотношенията им през 2009 г., когато след скандал в неговата кола той се нахвърля върху Риана с юмруци. Последва дело за насилие, ограничителна заповед и голям скандал.

Но не върху физическото насилие акцентира Риана.

Тя споделя, че по времето, когато е била с Крис, се е чувствала наистина лудо влюбена и щастлива.

"Чувството, което изпитвах беше безценно! Но само след едно мигване с окото всичко вече беше различно. Всичко, което познавах, се беше променило. Никога не съм мислела, че ще изпитам подобна болка през живота си.", споделя барбадоската красавица.

Тя добавя: "Страхувам се да не изпитам това отново."

И въпреки че от края на връзката й с Крис Браун са минали вече няколко години, днес Риана отново не е в особено щастлив период от живота си. Преди няколко дена певицата сподели, че любимата й баба е починала.

Може би именно поради емоционални терзания певица е отслабнала. Тя сама споделя, че е загубила килограми, без обаче да е на стриктна диета, даже напротив.

"Ям всичко, което видя!", казва Риана и допълва, че иска да си върне извивките на тялото и че без тях просто не се чувства секси. Част от фотосесията й за списанието може да видите тук, тук и тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти