Сестра Жекова се изправя пред олтара за финала на „Откраднат живот: Критична точка“

откраднат живот
Снимка: Откраднат живот

На 29 май феновете на най-успешния български медицински сериал ще видят финалния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ от 20:00 ч. по NOVA. Финалът ще бъде поднесен в двоен епизод, който ще представи сватба и събития, които ще доведат до нови разкрития. Булката ще бъде самата сестра Жекова, която ще се отправи към олтара, за да сбъдне мечтата си и да стане съпруга на Васко.
 
Ина ще се изправи пред най-голямото решение – дали да задържи детето на Борис и дали да продължи живота си с него. Междувременно Албена ще разкрие чувствата си към Тони, който ще се бори за живота си и трансплантация, която да промени бъдещето.

откраднат живот
Снимка: Откраднат живот

„Последният епизод на пети сезон отново ще покаже неочаквани ситуации, а някои от развръзките ще се развият минути преди финала. За някои щастието ще бъде заслуженият край след изпитанията, а други ще разберат, че този момент им се е изплъзнал“, загатват от продукцията.

Доцент Мазов и д-р Хинова ще се озоват в критична ситуация със своето дете, която ще предреши семейното им бъдеще. Д-р Огнянова и д-р Ковачев ще трябва да решат дали имат смелостта да преодолеят страховете си или ще тръгнат в различни посоки. Данъчна измама и неподозирани роднински връзки ще преобърнат представите на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“.

Ина Фотева Откраднат живот
Снимка: NOVA

"Нова Броудкастинг Груп" е подготвила още една възможност за феновете на поредицата да се потопят в историята на своите любими герои от самото ѝ начало. От 28 май, понеделник, от 14.30 ч. започва излъчването на първи сезон на “Откраднат живот“ в ефира на DIEMA FAMILY.

Ще открият ли героите щастието на финала на пети сезон? Какви ще бъдат неочакваните разкрития? – зрителите ще разберат на 29 май от 20:00 ч. по NOVA.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти