Сцената ги зове: принц Джордж и принцеса Шарлот по стъпките на леля Меган

кралско семейство
Снимка: Getty/Gulliver

Според Кейт Мидълтън едно от любимите занимания на принц Джордж и принцеса Шарлот, когато са ви вкъщи, е да разиграват театрални сцени. Двете по-големи деца на Кейт и Уилям явно имат влечение към театъра, така че в двореца Кенсингтън често се поставят представления. А и кой знае – може някой ден леля Меган да им даде някой урок по актьорско майсторство от дните преди да стане част от кралското семейство!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Кейт разказа за таланта на децата си, когато двамата с Уилям присъстваха на ежегодното представление на Кралската естрада в The London Palladium в понеделник вечер. След шоуто херцогинята и херцогът на Кеймбридж имаха шанса да разговарят с някои от актьорите, акробатите, танцьорите и певците, които бяха очаровали кралската двойка по време на представлението. Това включваше няколко млади таланта, включително 14-годишният Нуала Пебърби и 9-годишният Фред Уилкокс, който участва в продукцията „Мери Попинз“ в Уест Енд: „Тя каза, че децата ѝ обичат да играят сценки у дома, особено Шарлот“, казва Пебърби пред “People” за разговора си с Кейт.

Кейт Мидълтън спира дъха в дантелена рокля >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

И макар че Джордж и Шарлот със сигурност биха се радвали много да присъстват заедно с родителите си на шоуто, Кейт обясни, че двамата с Уилям са били категорични по въпроса: „Не и щом на другия ден са на училище!“

Шарлот и Джордж отидоха на първия си учебен ден >>>

Джордж и Шарлот явно не се интересуват само от театрални представления. В разговора на Кейт и Уилям с 6-годишната акробатка Аурелия от групата Zurcaroh, Кейт сподели, че децата ѝ се радват на акробатика у дома и най-вече на циганското колело. А младото момиче с радост призна, че за нея ще бъде чест някой ден да играе пред тях.

Представихте ли си вече как малките Шарлот и Джордж рецитират Шекспир пред кралицата? Съдейки по думите на майка им, нищо чудно принцът и принцесата някой ден да се изявяват професионално на сцената или дори на големия екран!

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty/Gulliver

 

Още кралски новини:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти