Разкриха ги! Ето какво може да се крие зад тайното посещение на Хари и Меган при кралицата

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Както вече споделихме с вас, принц Хари и Меган Маркъл тайно посетиха кралицата преди броени дни. Оказва се, че посещението им на Обединеното кралство обаче не е крайна дестинация, а междинна спирка – двойката отпътува за Европа, за да вземе участие в спортното събитие, основано от Хари за военни ветерани с увреждания, което се състоя в Хага в събота. 

Е, срещата им сама по себе си не е шокираща, защото всички тайно си мечтаехме тя да се състои, а и до известен смисъл беше необратима. Това, което прави впечатление, е датата, която те избират, за да я осъществят.

Хари и Меган откриха игрите „Инвиктус“ с романтичен момент

Според кралските експерти Хари и Меган отлично знаят, че посещението им ще привлече медйното внимание, а по този начин популярността им ще нарасне непосредствено пред събитието в Хага. Там внукът на кралицата дава интервю, в което споделя повече подробности:

 „Прекрасно си прекарахме. В добра форма е. Исках да се уверя, че е в безопасност и е заобиколена от правилните хора.“

Друг любопитен факт е, че херцозите на Съсекс избират ден, в който принц Уилям е зает с кралски ангажименти и не е наблизо, за да ги посети. Това ни кара да мислим, че сривът на взаимоотношенията между двамата братя няма да бъде преодолян в скоро време.

И трето – срещата им се състои на 14 април, когато католическият свят чества Велики четвъртък – най-важният ден от Страстната седмица, в който вярващите се стремят към смирение и прошка.

Какво се случва през всеки ден от Страстната седмица

За какво ли са си говорили с кралицата? Отсъствието им от панихидата на принц Филип, момиченцето, което наскоро се роди и носи галеното ѝ име Лилибет, мемоарите на Хари, които ще излязат скоро на пазара и ще разкрият нови любопитни подробности за живота му като член на кралското семейство?

Надали някога ще разберем, но едно е сигурно – Елизабет Втора е всичко друго, но не и наивна и слабохарактерна. Всяка нейна стъпка е резултат от внимателно обмисляне и анализиране на обстоятелствата. Точно каквато е и срещата с внука ѝ и неговата съпруга. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти