Принц Хари е предложил брак на Мегън Маркъл?

Принц Хари е предложил брак на Мегън Маркъл?
Снимка: Getty/Gulliver

По-рано този месец принц Хари заведе приятелката си Мегън Маркъл на 3-седмично пътешествие из Ботсвана, за да отпразнуват заедно нейния 36-ти рожден ден. Но източници твърдят, че тази ваканция е била специална не само заради рождения ден на Мегън, а и заради друго щастливо събитие - предложение за брак!

Веднага след кацането си в Африка, двамата са отишли на частно парти, което принцът е подготвил предварително. То е било в къщата на приятел на Хари, имало е барбекю и Мегън се е запознала с някои от най-близките дружки на принца. "Мегън беше очарована и трогната от тази мила изненада", споделят близки до двойката.

Месец август има особено значение в живота на Хари, защото се навършват 20 години от смъртта на майка му - лейди Даяна. Един от приятелите му разкриват, че Хари иска да предложи на Мегън точно през август, за да започне да свързва този месец с нещо, което му носи щастие.

Преди време принцът е наричал Ботсвана "свой втори дом" и пътува често до там заради благотворителната си дейност. "Дойдох в Африка през 1997-ма година, малко след смъртта на майка ми. Баща ми ни каза - събирайте си багажа, отиваме в Африка, за да избягаме от всичко тук. Там се чувствам повече себе си, отколкото където и да е по света. Иска ми се а прекарвах повече време в Африка."

Друга улика е, че принц Уилям предложи брак на Кейт през 2010-та по време на сафари в Кения, така че защо Хари да не последва примера на по-големия си брат?

Други източници твърдят, че Хари се е срещал лично с бижутер, който да преработи диамантите, насладени от Даяна в красив годежен пръстен за Мегън.

Остава ни само да почакаме и да разберем дали Мегън Маркъл има на ръката си изящен годежен пръстен!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти