Баба Елизабет е дала одобрение: принц Хари може да предложи брак на Мегън Маркъл

Баба Елизабет е дала одобрение: принц Хари може да предложи брак на Мегън Маркъл
Снимка: netinfo

Седмици след като принц Хари официално се появи на обществено място с приятелката си - 35-годишната американска актриса Мегън Маркъл, нови слухове, идващи от двореца Кенсингтън, твърдят, че кралица Елизабет II е дала позволението си Хари да предложи брак на Мегън, ако има желание да го стори.

Както знаем, Елизабет II винаги има последната дума преди някой от наследниците ѝ да се обвърже сериозно. Преди години именно тя даде благословията си, преди Уилям да поиска ръката на Кейт Мидълтън и да я направи част от кралското семейство.

Според медиите The Mirror и The Daily Express годежът на Хари и Мегън ще се случи още тази година и принцът просто изчаква подходящ момент да направи романтичния жест към своята избраница.

Снимка: netinfo

В кралския кръг е ясно, че единственото условие за случването на бъдещ брак, е кралица Елизабет II да одобрява съответния партньор или партньорка.

А и предвид близката връзка на Хари с баба му, нейната дума вероятно има голямо значение за него в избора му на брачна половинка.

Припомняме, че 32-годишният Хари и Мегън, която една от най-любимите актриси в сериала "Костюмари", имат връзка от почти година и нещата между тях стават все по-сериозни.

Снимка: netinfo

А дали годежът предстои, ще разберем съвсем скоро...

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти