Великолепни в розово: важен повод събра родителите на кралица Летисия и цялото семейство

испанско кралско семейство
Снимка: Getty

Испанският крал и кралица отпразнуваха кръщенето на по-малката си дъщеря инфанта София в четвъртък, а членовете на семейството отново се появиха със стил - този път координирани в розово.

Кралица Летисия, крал Фелипе Шести, принцеса Леонор и инфанта София присъстваха на службата в църквата „Свето Успение Богородично“ в община Аравака в Мадрид, Испания. Към тях се присъединиха майката на Фелипе, кралица София, и родителите на Летисия - Палома Рокасолано и Хесус Ортис, които позираха за снимки пред храма.

Испанското кралско семейство на кръщенето на инфанта София

За специалния си ден 16-годишната инфанта София, която ще завърши гимназия това лято, носеше гащеризон в цвят фуксия с изрязани детайли.

По-голямата ѝ сестра, 17-годишната принцеса Леонор, облече розова миди рокля на цветя, а кралица Летисия изглеждаше елегантно с блуза в пастелен нюанс и бели панталони от Boss.

Кралица София, майка на крал Фелипе Шести, и Палома Рокасолано, майка на кралица Летисия, също се появиха в розово. София избра розов блейзър на цветя и панталон, докато Палома заложи на костюм с пола и бяла блуза. 

Близката сестринска връзка между принцеса Леонор и инфанта София си пролича, когато двете пристигнаха, държейки се за ръка, пише списание HELLO

В сладък момент от събитието Летисия беше заснета да се радва на бебе в тълпата, което също изглеждаше щастливо да бъде докоснато от кралицата на Испания.

Седмицата е изпълнена с радостни поводи за испанското кралско семейство. Кръщенето на инфанта София идва само три дни след дипломирането на сестра ѝ принцеса Леонор от Атлантическия колеж в Уелс. Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Испанското кралско семейство на дипломирането на престолонаследничката принцеса Леонор

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти