Кралица Летисия и принцеса Мари-Шантал: поне една кралска вражда приключи

кралица Летисия принцеса Мари Шантал
Снимка: Getty

Докато всички се надяват конфликтите в британската монархия да се разрешат, видни членове на европейските кралски семейства се събраха в Гърция за погребението на покойния крал Константин II по-рано тази седмица, а един неочакван момент предизвика вниманието на кралските наблюдатели, пише HELLO.

Преди сбогуването се състоя вечеря в хотел Grande Bretagne в Атина. Напускайки събирането, испанската кралица Летисия беше заснета да докосва нежно ръката на гръцката принцеса Мари-Шантал. На кадрите двете жени вървят усмихнати зад съпруга на принцесата, принц Павлос - най-големият син на покойния Константин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TELVA (@telva)

Жестът е изненадващ за феновете заради предполагаемите влошени отношения между двете след противоречив случай, свързан с тъщата на Летисия, испанската кралица София през 2018 г.

След Великденската литургия в катедралата на Палма де Майорка Летисия бива заснета как привидно пречи на фотографите да направят снимки на София с внучките ѝ, заставайки пред триото, а след това сваля ръката на кралица София от рамото на инфанта София. Вижда се двете дами да разменят думи преди крал Фелипе да се намеси.

Кадрите от този момент бързо биват разпространени онлайн, а принцеса Мари-Шантал не успява да се сдържи и споделя мнението си за напрегнатата сцена.

„Това ме кара да се чувствам толкова ядосана“, коментира тогава тя в Twitter и отговаря на друг потребител: „Нито една баба не заслужава такова отношение! Уау, тя показа истинското си лице.“

Престолонаследникът принц Павлос е племенник на кралица София, което може би е предизвикало силния отговор на принцеса Мари-Шантал.

Това е вторият път в рамките на няколко месеца, в който Летисия и Мари-Шантал се събират на едно място. Двете присъстваха на погребението на кралица Елизабет II през септември миналата година, въпреки че не са забелязани да осъществяват контакт публично.

Вижте снимки от появата на испанския крал и кралица за погребението на Константин Втори:

Фелипе Шести и Летисия на погребението на гръцкия крал Константин Втори

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти