Показаха акта за раждане на Лилибет Даяна - Меган вече не е нито „принцеса“, нито Нейно Кралско Височество

Меган Маркъл
Снимка: Getty

От сп. People научихме, че в акта за раждане на Лилибет Даяна Хари е използвал титлата си, а Меган - не. Синът на принцеса Даяна е вписан като "херцога на Съсекс" и "Негово Кралско Височество", а съпругата му използва само пълното си име - "Рейчъл Меган Маркъл"

Според документа момиченцето се ражда на 4 юни в 11:40 часа сутрина в болница Санта Барбара, която е недалеч от дома на двойката в Калифорния.

► Oтдаване на почит или бизнес? Хари и Меган са патентовали името на бебето преди раждането

За съпоставка, в акта за раждане на първото им дете - Арчи, което отново става публично няколко дена след раждането му през 2019-та, Хари е посочен като "Негово Кралско Височество Хенри Чарлз Алберт Дейвид Херцогът на Съсекс", а Меган като "Рейчъл Меган Нейно Кралско Височество Херцогинята на Съсекс".

Прави впечатление, че в полето "професия" те са представени като "Принцът на Обединеното кралство" и "Принцесата на Обединеното кралство", въпреки че Меган официално не получава такава титла.

В калифорнийския акт за раждане полето "професия" не е попълнено и за двамата родители. 

Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

Напомняме, че миналата година Хари и Меган се споразумяха с кралица Елизабет Втора да запазят титлите Негово и Нейно Кралско Височество, но без съпътстващите ги привилегии. По време на последните им публични изяви обаче се представят само с малките си имена.

Когато принц Чарлз стане крал, Арчи и Лилибет автоматично ще получат титлите "принц" и "принцеса" като внуци на монарха. Кралските експерти се обединяват около твърдението, че най-вероятно и той, и синът му ще изберат да се придържат към традицията и няма да премахнат кралския статут на децата.  

► Дъщерята на Хари и Меган „ще остави следа“, твърди астрологът на принцеса Даяна

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти