Пипа Мидълтън на 37!

Пипа Мидълтън, която познаваме като по-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, се ражда на 6 септември 1983 г. в Рийдинг, Бъркшир.

Фелипа (Пипа) Мидълтън е второто дете в семейство с общо трима наследници - с една година по-малка е от Катрин и с 4 години по-голяма от брат си Джеймс.

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

Пипа завършва Университета в Единбург, а след това работи като PR във фирма за луксозни продукти и организатор на събития. Тя става популярна в лондонските среди като сошиалите, а още по-голямо медийно внимание получава след годежа на сестра ѝ Катрин с принц Уилям, на чиято сватба беше шаферка.

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

През април 2012 г. е включена в списъка на списание Time като една от 100-те най-влиятелни личности в света. По-късно същата година издава книгата “Celebrate” на тема организиране на празненства.

Пипа Мидълтън води рубрики в различни издания през последните години като The Spectator, Waitrose Kitchen, Vanity Fair, The Sunday Telegraph.

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

По-малката сестра на Кейт Мидълтън се жени за Джеймс Матюс, мениджър на хедж фондове, през юли 2016 г. Две години по-късно двамата обявиха, че чакат първото си дете - Артър Майкъл Уилям Матюс, който се появи през октомври 2018 г.

Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти