Парис Джeксън коментира слуховете за свой опит за самоубийство

Парис Джексън
Снимка: Getty

В събота дъщерята на Майкъл Джeксън влезе в заглавията заради постъпването си в болница, но малко по-късно направи коментар по противоречивите твърдения.

20-годишната Парис Джексън използва Twitter, където нарече „лъжи“ слуховете за направен от нея опит за самоубийство. В социалната мрежа тя препубликува новината от таблоида “TMZ” и написа „майната ви, лъжци“.

Източник на “Entertainment Tonight” твърди, че всъщност Парис Джeксън е претърпяла инцидент в дома си в събота сутрин, заради който се е наложила медицинска помощ и кратко настаняване в болница.

Новината за хоспитализирането ѝ идва два дни след като Парис отговори на свои последователи в Twitter, че не е нейна „роля“ да защитава баща си срещу обвиненията за насилие, отправени към него, в документалния филм на HBO „Да напуснеш Невърленд“.

Парис Джексън
Снимка: Getty

„Просто се опитвам да накарам всички да бъдат спокойни, да оставят нещата да се развият от само себе си и да мислят за голямата картина“, написа тогава дъщерята на Краля на попа в Twitter. Тя още похвали своя братовчед Тадж, който според нея върши „идеална“ работа, защитавайки Майкъл Джeксън.

Доскорошните слухове гласяха, че „опитът за самоубийство“ на Парис се дължи на въпросния документален филм. В него Джеймс Сейфчък и Уейд Робсън твърдят, че са имали сексуални отношения с Майкъл Джeксън, когато са били съответно на 10 и 7-годишна възраст.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти