Ванеса Паради: Зимата се развеждам, лятото се женя...

Паради:Зимата се развеждам, лятото се женя...
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ванеса Паради отказа да коментира слуховете, разпространени от френското радио Европа 1, че двамата с Джони Деп са сложили край на връзката си.

Ванеса е обвързана с актьора от 14 години насам и го е дарила с две деца. В последните седмици обаче, слуховете, че нещата между двамата не вървят, стават все по-упорити.

Паради влоши положението, когато се появи сама на премиерата на последния си филм Cafe de Flore и на ревюто на Шанел, което бе част от Седмицата на модата в Париж.

На зададен от репортер въпрос дали двамата с Деп са вече разделени, Ванеса отговори уколнчиво.

"Когато изям три парчета съм бременна, когато посетя някой град, значи, че си купувам къща. През зимата се развеждам, на пролет се омъжвам... Всяка година явно се женя. Налага ми се да отговарям на всички тези слухове!"

И все пак, актрисата не обясни защо от известно време насам двамата с Джони Деп се появяват по отделно на светските събития, докато до скоро ходеха под ръка.

На премиерата на лентата Cafe de Flore тя отново беше сама, с високо вдигната глава и заяви, че идеята за сродните души звучи чудесно в песни и филми, но в реалността не съществуват такива неща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти