Памела Андерсън жертва на домашно насилие

Памела Андерсън и Рик Саломон
Снимка: Getty/Images

Памела Андерсън, която преди месец подаде документи за развод, получи ограничителна заповед срещу съпруга си Рик Саломон, съобщи "Контактмюзик".

В подадените в съда документи актрисата твърди, че Рик Саломон ѝ е причинил "силен емоционален дистрес", както и че той непрекъснато я тормозел, включително и физически – миналият месец се опитал да я удуши по време на секс.

Освен това той четял електронната ѝ поща и заплашвал да направи публично достояние интимните ѝ снимки.

Памела Андерсън и Рик Саломон сключиха брак за пръв път през октомври 2007 г. в Лас Вегас. Само четири месеца по-късно актрисата поиска бракът да бъде анулиран заради измама. След няколко години те подновиха връзката си и през януари 2014 г. обявиха, че отново са се оженили. Тогава се говореше, че не са сключили предбрачен договор.

Памела Андерсън подаде документи за разтрогване на брака за втори път точно след като Рик Саломон спечели 2,8 милиона долара на Световните серии по покер през юли миналата година. Раздялата им обаче беше кратка и няколко седмици по-късно ги видяха да се целуват. Тогава техен близък каза, че актрисата не може да свикне с неговото гуляйджийство, но двамата много се обичат.

Според съдебните документи, получени от сайта Ти Ем Зет, Памела Андерсън иска да получи издръжка от Рик Саломон.

Памела Андерсън има още два брака. Първият с Томи Лий продължи три години – от 1995 г. до 1998 г. От него тя има двама сина. През юли 2006 г. актрисата се омъжи за Кид Рок, но се разведоха през ноември 2006 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти