Отбор мечта

Дали така се е родила идеята за общ проект
Снимка: Getty/Guliver

Кристина Гочева

След като подари бебешка количка на стойност над 1100 долара на най-добрата си приятелка Бионсе, Гуинет реши да продуцира и филм с нейно участие. Заедно с режисьора на "Яж, моли се и обичай" Райън Мърфи замислят комедия за състоянието на музикалния бизнес.

Снимките са планирани към края на годината, а Диас, Уидърспун и Полтроу са потвърдили намерението си да изпълнят главните женски роли. Най-вероятно към проекта ще се присъедини и супер звездата Бионсе Ноулс. Тъй като лентата все още няма сценарий, не е ясно дали тя ще играе фиктивен персонаж или самата себе си.

Плановете на Райън Мърфи са да започне снимки, веднага след като приключи работа по драмата "Нормално сърце" с Джулия Робъртс и Алек Болдуин.

Сюжетът на "One Hit Wonders" ще се върти около три певици, които имат само по един хит от средата на 90-те - често срещано явление в съвременната музика, но всячески се опитват да съживят кариерите си. След като соловите им опити удрят на камък, обединяват усилия и сформират група, която е готова да предложи нещо различно на публиката.

Режисьорът Райън Мърфи разкрива подробности:"Идеята се появи след една от многото ми срещи с Камерън, Рийз и Гуинет. От доста време се опитваме да намерим забавен проект, по който да работим заедно и "One Hit Wonders" се оказа точно това, от което имаме нужда. Разменяхме си постоянно хрумвания и когато стана дума за комедия и любов към музиката - всички се вдъхновиха. Ейми Паскал (шеф на Sony Pictures) хареса идеята и съм много горд, че ще имаме нейната пълна подкрепа."

По всичко личи, че парите за реализация са осигурени, а до месец ще бъде финализиран сценарий.

За нас остава догадката - дали музиката към филма, няма да бъде поверена в ръцете на любящите съпрузи и вездесъщи музикални корифеи Крис Мартин и Джей Зи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти