Номинираха най-обаятелните личности на 2014 година

Скарлет Йохансън
Снимка: Thinkstock

Влиятелната медийна дама Опра Уинфри и актьорът Нийл Патрик Харис, който ще бъде водещ на следващата церемония за наградите Оскар, попадат в списъка с най-обаятелните личности на 2014 година, изготвен от журналистката Барбара Уолтърс, съобщи Контактмюзик.

Уолтърс избира финалистите измежду популярни известни персонажи, чиито имена най-често са присъствали във водещите медийни заглавия през изминалите 12 месеца. Коя е най-интригуващата знаменитост на изминалата година ще стане ясно малко преди Коледа. Тогава телевизия Ей Би Си ще излъчи специалното шоу "Барбара Уолтърс представя 10-те най-обаятелни знаменитости на 2014 година".

Очакваше се миналогодишният епизод да е последен, след като журналистката обяви, че се оттегля. От управата на телевизия Ей Би Си обаче са решили и тази година да има излъчване на специалната програма.

"Очарована съм, че от Ей Би Си поискаха отново да изготвя списъка. Знам, че съобщихме, че миналогодишният епизод ще е последен, но има толкова обаятелни личности, които заслужават да бъдат почетени", казва Барбара Уолтърс.

В списъка на журналистката за 2014 година намират място също комедийната актриса Челси Хендлър и актрисата Скарлет Йохансон. Останалите имена ще бъдат оповестени през следващите седмици. Специалният епизод, когато ще стане ясно коя е най-обаятелната личност на годината, ще бъде излъчен на 14 декември.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти