Невероятното шоу на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес по време на концерта ѝ в "Арена Армеец"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Певицата Дженифър Лопес падна на колене с българския трибагреник пред препълнената зала Арена Армеец в София.

Дженифър Лопес от Бронкс, позната на милионите си фенове като Джей Ло, не просто спечели българската публика, но и остави в сърцата ѝ един спомен за усмихнатата, грееща от сцената, лъчезарна и истинска Дженифър.

България стана част от световното турне на изпълнителката "Dance Again", което ще обиколи 26 страни само в Северна и Южна Америка, преди да дойде в Европа.

В нашата страна звездата пристигна с огромен екип от близо сто души, половината от които танцьори.

На сцената в неделя вечерта дивата смени осем тоалета и взриви сцената с впечатляващи танци, невероятна хореография и сценично поведение.

"Готови ли сте, София, защото нямате избор!", закани се суперзвездата на хиляди си български почитатели, които бяха дошли да я видят и чуят.

След бляскавото откриване на вечерта с най-големите стари хитове като "On The Floor" и "Waiting For Tonight" певицата с пуерторикански корени откри истински ринг на сцената. След оспорвана и енергична музикална "борба", шампионката Лопес ни върна към миналото си и мястото, където е израснала – квартал на Ню Йорк.

Независимо от бляскавите костюми, световната слава, милионите продадени копия и почитатели, Дженифър ще си остане просто "малкото момиче от Бронкс", сподели тя от сцената.

През цялата вечер тя искрено си говореше с всички, споделяше, питаше, отговаряше на емоциите, които се събираха, преливаха и избухваха от сърцата на публиката.

Дженифър откри сърцето си, разказа живота си и допусна почитателите си да видят най-скъпите ѝ хора – нейните две деца и момчето до нея Каспър. От откровено видео с любимия ѝ, певицата отправи призив да не спираме да се обичаме и забавляваме.

През голяма част от времето публиката можеше да види най-личните мигове и преживявани с близнаците Макс и Ема, които са заедно с нея в България.

За много малка част от времето латино дивата накара всички да поемат глътка въздух, връщайки ги към самото начало с красивата песен "Love Don`t Cost A Thing".

"За какво искате да си говорим", попита тя българите, които смело започнаха "разговора" за любовта. А това накара певицата искрено да се засмее, докато поглъщаше цялата тази любов идваща от залата.

Събирайки цветята, които засипаха сцената, певицата вдигна от земята българското знаме и го прегърна.

Държейки ръката си на сърцето, Дженифър Лопес падна на колене пред пълната зала, която изригна. И думите ѝ вече нямаха значение.

Така след като стана номер 1 в Билборд Топ 200 и номер едно за филм и албум в една и съща седмица, певицата зае и първото място в сърцата на малки и големи, решили да прекарат неделята си с нея.

Бурните концерти на изпълнителката започнаха още в началото на лятото, когато на 14 юни в Панама сити беше даден старта на световната й обиколка. Есента настъпи, а звездата стигна до Балканите, където в последните няколко дни изнесе концерти в Турция.

След България Джей Ло се отправя към Белград, където ще бъде следващото й мегашоу "Never Gonna Give Up"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти