Великолепие, носещо името Дженифър Анистън: актрисата възхити с дръзки кадри

дженифър анистън
Снимка: CR Fashion Book/ Instagram

Дженифър Анистън е новата муза на списанието CR Fashion Book. 54-годишната актриса е на корицата на последния брой и зашемети всички със страхотната си визия. Говорим ви за дързък кожен сутиен, вратовръзка и oversized сако на Versace. Всичко е изпипано до послендия детайл, а Анистън изглежда във вихъра си.

Актрисата е била поканена да краси корицата оо случай 10-тата годишнина на изданието, а самата фотосесия и визиите са избрани от главния редактор Карин Ройтфелд. Дръзките черно-бели фотографии са дело на Зоуи Гросман.

В изданието Дженифър разкрива тайните на легендарната си коса, както и говори за линията си продукти за грижа за косата, наречена LolaVie. Тя споделя, че ѝ е отнело "десетилетия", за да я разработят. "Не сме пестили време и средства, исках да предложа на хората продукти с хубави съставки и реално действие и ползи", споделя актрисата за своята марка.

Актрисата повдига и леко завесата над личния си живот, споделяйки как си представя перфектния уикенд: "Прекаран с близки приятели. Късметлийка съм, че имам най-страхотните хора до себе си."

Дженифър дава и съвети са здраве и по-добър живот и споделя своите малки тайни: "Пия много вода, движе се всеки ден, старая се да се храня здравословно и да се наспивам. Последното е доста трудно за мен, но е много важно, така че се старая. Веднага усещам, ако не съм си отпочинала достатъчно."

"Отделно от това се старая много да филтрирам нещата, които допускам до съзнанието си. Светът ни е лудо място, преминава през какво ли не и всички сме много загрижени, но е наложително понякога да се изключваме от целия шум", завършва Анистън.

Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти