Неповторима: Чуйте новата песен на Лили Иванова от сцената на наградите на БГ Радио 2024

Най-голямото и вълнуващо събитие, посветено на българската музика у нас - Годишните Музикални Награди на БГ Радио - и тази година успяха да обединят на една сцена най-известните и талантливи български изпълнителни и да създадат незабравими моменти за публиката.

Един от тези моменти създаде великата прима на българската естрада Лили Иванова, която от сцената на зала Колодрум, Пловдив представи най-новата песен в репертоара си.

Певицата както винаги предизвика бурни аплодисменти и изправи трибуните на крака с появата си и изпълненията си. Примата на българската естрада се появи на сцената боса и бързо зарази публиката с енергията си. Докато  изпълняваше хитовете си „Живея тук и сега” и „Детелини”, тя скачаше и се забавляваше заедно с публиката.

Чуйте тук новата песен на Лили Иванова: 

След забележителното изпълнение на примата водещите на събитието, певецът Рафи Бохасян и актьорът Ненчо Балабанов, поканиха братята Магардич и Джуди Халваджиян да връчат приза в раздел  „БГ изпълнителка”, където номинирани бяха Мария Илиева, Михаела Филева, Тони Димитрова, DARA, Дара Екимова.

Приза в карегорията грабна Дара Екимова. Младата певица не скри вълнението си от признанието и сподели, че винаги си е мечтаела за този момент.

Владимир Ампов-Графа пък зарадва публиката в Колодрума с една от най-новите си песни – „Burnout”.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров връчи наградата в категория „БГ колаборация” на Миро и Мария Илиева за дуета им „Ако утре няма днес”.

След бурните аплодисменти на феновете беше обявен победителя в  категорията „БГ дует/трио/вокална група”. Статуетката отиде при момчетата от група „Молец” - Кристиян Макаров и Юлиян Славчев.

Големият победител в категория „БГ изпълнител” стана Миро, който спечели статуетката в жестоката конкуренция на Веселин Маринов, Владимир Ампов-Графа, Любо Киров и Руши.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол