Не сте я виждали така: Рейчъл Макадамс с нестандартна фотосесия и признание за изгубените роли

рейчъл макадамс
Снимка: Getty

Все още живеем във време, в което се смята за скандално една жена да излезе извън рамките на нормата по отношение на тялото си, особено когато тя е популярна личност. На кралицата на романтичните комедии Рейчъл Макадамс обаче ѝ е омръзнало от това. Актрисата показа тялото си в неговата максимално автентична и минимално редактирана версия, разкривайки естествената си красота...включително окосмяване под мишниците си.

Актрисата от "Гадни момичета", която е на 44 години, не се притесни от това космите под мишниците ѝ да бъдат на показ, докато се излежаваше на плюшен диван във фотосесия за изданието Bustle. Според статията е направено минимално редактиране на снимките по молба на самата Рейчъл.

Необезкосмените подмишници на актрисата се виждаха и на друг кадър, на който Рейчъл позира в бяла рокля без ръкави, прилепнала по тялото ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle (@bustle)

Актрисата, която има син и дъщеря от партньора си Джейми Линден, каза пред Bustle: „На тази снимка нося латексово бельо. Но имам две деца. Това е моето тяло и мисля, че е толкова важно това да се отрази обратно към света. [...] Добре е да изглеждате по най-добрия начин, да работите и да сте здрави, но това е различно за всеки“.

В дългото си интервю с Bustle Рейчъл, която в момента промотира предстоящия ѝ филм "Are You There God? It's Me Margaret", призна, че все още се чувства „виновна“, че си е взела двугодишна почивка от Холивуд, в разгара на кариерата си в средата на 2010-те, за да „запази разума си“.

Макадамс сподели за шокиращото си решение да откаже главните женски роли в „Дяволът носи Прада“, „Казино Роял“, „Мисията невъзможна III“, „Железният човек“ и „Умирай умно“ и разкри, че прекъсването ѝ я е накарало да се чуди дали „захвърля всичко“.

„Чувствах се виновна, че не се възползвах от възможността, която ми беше дадена, защото знаех, че съм на толкова щастливо място“ – призна тя – „Но също така знаех, че не съм в хармония с моята личност и това, което ми трябва, за да остана с всичкия си.“

Въпреки че понякога съжалява, че не е взела някоя роля, Рейчъл признава, че винаги прави крачка назад и си казва: „Това беше правилният човек за ролята.“

По време на кратката си пауза от актьорството, майката на две деца каза, че първоначално не е била наясно защо си взема почивка.

„Отне ми години, за да разбера какво правя интуитивно“, обясни Рейчъл на Bustle, признавайки значението на приоритизирането на психичното ѝ здраве, докато се бори със славата в крехка възраст. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle (@bustle)

В крайна сметка тя осъзнава, че актьорските ѝ паузи през годините „наистина“ са ѝ помогнали да се „чувства овластена“.

„Това ми помогна да почувствам, че си връщам контрола." – добави тя.

Актрисата заяви, че превръщането ѝ в голямо име след ролите ѝ в "Гадни момичета", "Тетрадката" и "Ловци на шаферки" я е накарало да се чувства като сензация „за една нощ“. Преходът от наскоро завършила Йоркския университет студентка, работила в McDonald's в продължение на три години, към актриса от А-листата на Холивуд бил потресаващ.

„Не отиваш в театрално училище, за да научиш как да се справяш с това. Няма книга за това как да се ориентираш в него“, каза тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle (@bustle)

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти