Не сте я виждали такава: Кейт Мидълтън кара трактор и се наслаждава на фермерския живот

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Два дни преди 10-ата годишнина от сватбата си херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха североизточната английска провинция, където изведоха на разходка агне и се опитаха да управляват трактор, предава People.

Първа спирка за двойката във вторник бе фермата „Мейнър“ край Дарлингтън в окръг Дърам. Там Кейт Мидълтън и принц Уилям разгледаха животните, а собствениците им разказаха за грижите и устойчивите методи на работа, с които увеличават продуктивността и опазват околната среда, както и за предизвикателствата по време на кризата заради COVID-19.

По време на визитата си херцогът и херцогинята се редуваха да управляват трактор с помощта на един от работниците.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

За срещата си с фермерите херцогинята на Кеймбридж беше избрала ежедневно облекло - дънки, пуловер, познатото си яке в цвят каки и любимия си чифт кафеви ботуши на марката Penelope Chilvers, които носи още от 2004 г. насам, отбелязва HELLO!.

Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията

Кейт Мидълтън и принц Уилям продължиха деня си, гостувайки на местния младежки проект Cheesy Waffles, който се възползва от дарения от благотворителния фонд по случай сватбата на двойката през 2011 г.

По време на срещата с организацията, която предоставя помощ за лица със специални нужди, херцогът и херцогинята се включиха в игра на голф и изглежда, че искрено се забавляват. Във видео от посещението се вижда как Кейт се разсмива след като пропуска да удари топката при първия си опит, но на втория успява да уцели.

Това беше първият път, в който херцогът и херцогинята на Кеймбридж изпълниха ангажимент далеч от Лондон след обиколката с влак в Обединеното кралство през декември 2020 г., когато благодариха на медицинските работници за нестихващата работа по време на пандемията от коронавирус.

Приключенията на Кейт и Уилям в провинцията

Прочетете още за британското кралско семейство:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти