На 51 години: Камерън Диас посрещна второ бебе

Второто си дете посрещнаха актрисата Камерън Диас и нейният съпруг Бенджи Мадън.

В Instagram профила си тя написа: "Развълнувани сме да обявим раждането на нашия син, кардинал Мадън. Той е невероятен и сме толкова щастливи, че е с нас"

Диас добави, че няма да публикува снимки на бебето, защото иска да защити правото му на лична безопасност. Въпреки това тя каза, че синът й е "ужасно сладък". Тя също отново отбеляза, че е много щастлива и благодарна, а също така пожела на своите абонати всичко най-добро.

Камерън Диас и Бенджи Мадън започнаха да се срещат през 2014 г., а през 2015 г. официално станаха съпруг и съпруга. Няколко години по-късно, в началото на 2020 г., двойката обяви попълнение в семейството - дъщеря им Радикс, която е дългоочаквано дете.

Камерън имаше затруднения със зачеването на дете, като дори премина няколко курса на хормонална терапия, за да забременее чрез ин витро, но всички тези опити бяха неуспешни.

Радикс е роден чрез сурогатно майчинство. Диас се е посветила на семейството си. В името на това да бъде майка и съпруга тя реши да пожертва кариерата си в Холивуд.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти