Изпитаните съвети на Мона при пътуване с дете: „Казах му, че полицаите следят дали децата са послушни“

Профилът на Мона Гочев в Instagram е всичко, което очакваме от edna успешна и вдъхновяваща мама – семейна идилия, умилителни бебешки кадри и мноооого чувство за хумор и самоирония.

С удоволствие и любопитство следим всяка нейна публикация, а съвсем наскоро актрисата, певица, влогър и майка на 3-годишен син сподели необичайно дълъг пост с полезни (и изстрадани!) съвети за пътуване с малко дете, които нямаме търпение да споделим с вас.

Постът включва няколко от снимки, направени по време на пътуване в коли, на които малкият Никола преминава през различни фази – от сладка дрямка, през широка усмивка, после отново към сладка дрямка, този път в компанията и на спящата мама Мона.

„Доста често пътувам сама с детето, не само в София, но и на дълъг път. Реших да ви споделя моите съвети и впечатления и се надявам да бъда полезна на родителите , които им предстои пътуване или които се притесняват да шофират с дете“, обръща се към последователите си българската чаровница.

Най-добрият план според нея е липсата на план!

Не си правете предварителен план и график. Ако можете , съобразете се със следобеден сън или пък ранно тръгване с доспиване в колата, но не се настройвайте, че детето ще спи така както си спи вкъщи🤷🏻‍♀️ При мен се е случвало да спи по 3 часа и да не затвори очи 7 часа. Няма точна формула и час на тръгване и всичко зависи от детето и настоението му в деня на пътуване 🤷🏻‍♀️
Единственото, което е важно да планирате е поне едно спиране за хапване и тоалетна. Аз обикновено спирам на бензиностанция - там има всичко необходимо 👍🏼

Съветите на любимата Мона продължават в нашата галерия, където ще откриете и още симпатични кадри от лятото на цялото ѝ семейство:

Безценните съвети на Мона Гочев за пътуващи родители

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти