"Нямам плочки, имам целулит и стрии" - Мона Гочев със страхотно послание към всички жени

мона гочев
Снимка: instagram.com

Мона Гочев за пореден път доказа защо обожаваме да я следваме. Страхотната мама сподели колаж от две свои снимки в Instagram, за да докаже, че реалността често се различава от снимките в социалните мрежи, пише Ohnamama.bg.

Мона говори за нереалистичните очаквания, които се насаждат в днешно време спрямо майките, а и жените като цяло. Младата майка не за първи път използва платформата си в социалните мрежи, за да докаже, че не всичко е толкова идеално и напудрено. А и не е нужно. 

С коремче, стрии или целулит - всяка една от нас трябва да се гордее с тялото си и уникалните неща, което то прави всеки ден за нас.

Ето какво написа Мона под поста си:

"Не съм правила такова напомняне от лятото, когато ви показах как се правят инфлуенсърски снимки на плажа . Е лятото наближава, предизвикателства за стягане, здравословно хранене и ултра секси жени по спортни екипи дебнат от всеки ъгъл или профил в Инстаграм.
Е, да - аз също се включих с такова предизвикателство, с идеята да създам по-здравословни и добри рутини за хранене и живот...
Но в никакъв случай, не бих ви заблудила сaмо с първата снимка, за да ви покажа лъжлив ефект уау 
Нямам плочки, имам целулит и стрии
Спортувам, храня се балансирано и се чувствам много добре.
А каките, които ви показват тънки талии, перфектен тен и гладка кожа обикновено прекарват повече време в позиране и обработка на снимки
Обичайте себе си! Грижете се за себе си! Несъвършенствата са това, което ни прави уникални и истински"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти