Момичето на татко

Джорджия Мей Джагър може да се похвали с добра кариера като модел
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Джорджия Мей Джагър е най-малката дъщеря на Миг Джагър и Джери Хал, но вече се радва на голяма популярност в модните среди.

Джорджи изкарва прехраната си като модел и за момента не може да се оплаче от липса на ангажименти. Тя участва заедно с майка си Джери в рекламна кампания за веригата магазини H&M.

В мартенския брой на английското издание на списание "Харпърс Базар" (Harper's Bazaar) Джорджия е заела място на предна корица. Тя позира с разпилени коси, бронзов тен и големи бижута.

20-годишната Джорджия споделя, че се чувства уверена в себе си и се харесва такава, каквато е. В защита на това са и думите на майка й Джери, която разкрива, че дъщеря й е отказала да сложи скоби на зъбите си и да ги промени, а е решила те да си останат такива, с каквито я е дарила природата.

Също като Мадона, Джорджия има малко разстояние между горните предни два зъба. Това обаче никак не я притеснява и тя се чувства комфортно с тялото и усмивката си.

Друг интересен факт, който майка й разкрива за нея е, че Джорджия никак не е обичала баща й да идва да я взима от училище със скъпа кола. Просто не е искала да привлича такова внимание към себе си.

Все пак, това да е дете на знаменитост й е помогнало, тъй като госпожица Джагър започва кариерата си още на 14 години, когато майка й я води в студиото на фотографа Дейвид Бейли и го моли да й направи няколко снимки. Оттогава насам Джорджия става един от популярните и търсени модели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти