Мик Джагър ще претърпи сърдечна операция, отмениха турнето на Rolling Stones

Мик Джагър
Снимка: Getty

В събота стана ясно, че легендарната рок група Rolling Stones отлага предстоящото си турне в САЩ и Канада, а вчера беше потвърдено, че Мик Джагър трябва да претърпи хирургическа интервеция, разказват от Vesti.bg

На 30 март групата публикува официално изявление, в което първоначално се казва, че вокалистът се нуждае от лечение: „Извиняваме се на всички за причиненото неудобство, но бихме искали да окуражим всички фенове да запазят билетите си, защото те ще бъдат валидни за пренасрочените дати. Мик беше посъветван от докторите да се подложи на лечение и да се качи на сцената, след като е напълно възстановен”.

Мик Джагър
Снимка: Getty

По-късно същия ден Джагър отговори на слуховете с обръщение от собствените си профили в социалните мрежи:

„Извинявам се на всички наши фенове в САЩ и Канада, които вече се бяха сдобили с билети. Мразя да ви разочаровам по този начин. Съкрушен съм от факта, че трябва да отменим турнето и ще се постарая да се върна колкото се може по-скоро на сцената. И още веднъж, извинявам се дълбоко на всички”.

Мик Джагър
Снимка: Getty

Вчера от Rolling Stone потвърдиха, че Мик Джагър трябва да се подложи на операция за смяна на сърдечна клапа. Очаква се певецът да се възстанови напълно в кратък срок.

Феновете подкрепят своя любим вокал, а под публикациите му в социалните мрежи има хиляди коментари като „Мик, няма нужда да се извиняваш. С теб сме!” и „Обичаме те толкова много, Мик. Не се тревожи за нас, а се погрижи за себе си!”

Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти