Мелания Тръмп, Бриджит Макрон и Десислава Радева се забавляват в Белгия

г
Снимка: БГНЕС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се завърна на международната сцена, след като се смеси със съпругите на ръководителите на най-близките съюзници на САЩ, сред които и Десислава Радева, на фона на класическа музика, съобщи Асошиейтед прес.

Докато президентът Тръмп критикуваше Германия и други съюзници на срещата на върха на НАТО в Брюксел, съпругата му разговаряше приятелски с някои от съпругите на лидерите им в музикална консерватория във Ватерло, близо до белгийската столица.

За няколко часа 48-годишната Мелания Тръмп смени два тоалета. Първият бе прекрасна рокля на Calvin Klein без ръкави в тъмносиньо, дълга до прасеца, и бели обувки на Christian Louboutin.

г
Снимка: БГНЕС

За вечерята в кралските музеи за изкуство и история в парка на Петдесетилетието Мелания смени тоалета си, като носеше коктейлна бяла рокля без ръкави, дело на Ели Сааб.

Десислава Радева пък бе заложила на тъмносиня рокля с мъниста без ръкави.

След Брюксел Доналд Тръмп и съпругата му ще пътуват до Великобритания, където са планирани ангажименти, включително чаено парти с кралица Елизабет Втора, и до Хелзинки, където американският президент ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин.

г
Снимка: БГНЕС

Още за първите дами:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти