Мелания и Доналд Тръмп с неловка целувка в Южна Корея

Мелания и Доналд Тръмп с неловка целувка в Южна Корея
Снимка: Getty/Gulliver

Американският президент Донад Тръмп и съпругата му Мелания са на 12-дневна обиколка из Азия. Президентската двойка влезе във всички новинарски емисии както с цветните изказвания на Тръмп така и с прелестната визия на красивата Мелания.

При пристигането си в Южна Корея двамата отново успяха да приковат погледите към себе си с една целувка в края на червения килим.

Сцената на съпружеска привързаност се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи – като всички се питат дали целувката е истинска или е инсценирана за пред медиите.

Вижте снимки от неловките моменти между Мелания и Доналд Тръмп >>>

Американският президент неведнъж е критикуван заради това, че няма навик да проявява кавалерски жестове към съпругата си – да й подаде ръка, да й отвори вратата - жестовете му обикновено са израз на неговото надмощие.

От своя страна пък Мелания рядко се усмихва, когато е в присъствието на мъжа си или го прави с голямо усилие, което прави впечатление на всички.

Какво означава тази „рибешка“ целувка според експерти?! Името й идва от поведението на рибките, които си докосват устните, докато телата им се разделят.

Госпожица Хикс - дамата, която засенчи Мелания Тръмп

Според специалистите тя е любима на знаменитостите, когато си правят снимки, защото изглежда сладка, но същевременно не излъчва сигнали за сексуална близост. 


„Рибешката“ целувка между семейство Тръмп показва повече контрол от страна на Мелания, отколкото привързаност. Тя е хванала съпруга си за ръка и го придърпва към себе си, за да приеме целувката, посочват експертите.

Все пак експерти по езика на тялото смятат, че двамата са показали противоречиви признаци на привързаност при пристигането им в Южна Корея.

Мелания Тръмп предизвика фурор и с визията си в Южна Корея. Този път усмихната първата дама на САЩ беше избрала ефектно палто в тъмнолилаво на Delpozo на стойност 3,823 долара. Облеклото си бе съчетала с обувки в кралско синьо, които бяха в същия нюанс като вратовръзката на американския президент.

Първата дама Мелания Тръмп се запозна с красотата на японските перли

мелания тръмп
Снимка: Getty/Gulliver

По време на посещението им в Сеул Мелания и Доналд Тръмп се насладиха и на специални ястия, приготвени от първата дама на Южна Корея Ким Джун-сук. Тя включи в менюто сушени райски ябълки, пълнени с орехи и покрити с шоколад. Сушените райски ябълки са традиционен местен деликатес, но добавените орехи и шоколад го правят специален.

Първата дама на Южна Корея, известна с кулинарните си умения, лично е брала плодовете от дървета в Синята къща, резиденцията на южнокорейския президент Мун Дже-ин в Сеул, и ги е сушила няколко седмици.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти