Госпожица Хикс - дамата, която засенчи Мелания Тръмп

Госпожица Хикс - дамата, която засенчи Мелания Тръмп
Снимка: netinfo

В последната си вечер в Токио Доналд и Мелания Тръмп присъстваха на официална вечеря, организирана от японския премиер Шиндзо Абе и съпругата му Акие Абе.

Първата дама на САЩ се появи на събитието с дълга червена рокля, която падаше свободно по тялото ѝ. Както винаги съпругата на Тръмп бе забележителна, но в социалните мрежи друга дама привлече вниманието към себе си.

Става въпрос за Хоуп Хикс - директор на комуникациите на Белия дом. Хикс бе избрала черен смокинг и папийонка за вечерта.

Вижте снимки на Хоуп Хикс и нейния стил ТУК >>>

Облеклото на Хикс напомни на костюма, с който Мелания Тръмп посрещна канадския премиер и съпругата му в Белия дом през октомври. В социалните мрежи адмирациите за пиарката на Тръмп не закъсняха.

Някои отбелязаха, че Хикс не прилича толкова на служител на Белия дом, колкото на героиня от сериал.

Сравнението не е случайно, в "Туитър" потребители припомниха за кратката кариера на Хоуп Хикс като фотомодел и актриса, когато е на 13 г. Тя е лицето на корицата на книгата The it girl, чиято история е отклонение от сюжета на популярния сериал Gossip girl ("Клюкарката").

29-годишният бивш фотомодел се занимава с публичния имидж на Тръмп от 2012 г. насам, а американски медии определят Хикс като един от най-приближените му съветници. През лятото той я назначи временно на поста директор на комуникациите на Белия дом.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти