Меган Маркъл e Edna от 25-те най-влиятелни жени във Великобритания

Меган Маркъл e Edna от 25-те най-влиятелни жени във Великобритания
Снимка: netinfo

Съпругата на принц Хари - Меган, е сред 25-те най-влиятелни и мотивиращи жени в Обединеното кралство заедно с писателката Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър, според сп. "Вог".

Авторите на първата подобна класация на модното списание отбелязват, че херцогинята на Съсекс привлякла всеобщото внимание, както никой друг тази година.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Според "Вог36-годишната Меган станала една от най-разпознаваемите жени в света, притежавайки влияние, което излиза далеч извън рамките на изящния ѝ стил. Тя допринася за формирането на новия за 21-ви век образ на монархията, пише списанието.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Класацията включва жени на различна възраст, от 22-годишната певица, авторка на песни и модел Дуа Липа, чиито родители са родом от Косово, до 73-годишната баронеса Хейл, която е председател на Върховния съд.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Сред известните личности в класацията, която представя света на политиката, изкуството, модата, средствата за масова информация и спорта, са също модната дизайнерка Стела Маккартни, дъщерята на бившия бийтъл Пол Маккартни, и британската юристка с ливански произход и съпруга на американския актьор Джордж Клуни Амал Клуни.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти