Коя е най-красивата млада кралска особа в двореца?

asd
Снимка: Getty Images / Gulliver

Меган Маркъл ще стане член на британското кралско семейство след сватбата си с принц Харипрез май. За мнозина обаче тя вече е кралска особа, при това най-красивата сред по-младите дами от фамилията, пише в. "Дейли експрес".

Твърдението, че г-ца Маркъл е най-красивата сред жените от своето поколение в кралското семейство е на д-р Джулиан де Силва от клиниката за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон. Думите му се основават на науката или по-скоро на т.нар. златно сечение за красота.

кейт
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Според математическия метод, използван още от древните гърци, 36-годишната Меган Маркъл има по-съвършено лице от херцогинята на Кембридж Катрин и Зара Филипс, също 36-годишни, както и от принцесите Биатрис и Юджини, съответно на 29 и 27 години.

Прилагайки метода, д-р Да Силва е установил, че с резултат от 87,4 процента пропорциите между очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето на бъдещата съпруга на Хари се доближават максимално до древногръцкия идеал за физическо съвършенство.

Второ място с 86,8 процента заема херцогинята на Кембридж Катрин.Зара Филипс е трета с 81,6 процента, следвана от принцеса Биатрис с 80,7 процента и принцеса Юджини със 79,3 процента.

"Отдавна се смята, че златното сечение, чиято приблизителна стойност е равна на 1,618, крие тайната за красотата. Сега, благодарение на компютърни техники, можем да го приложим към лицата на принцесите", казва д-р Джулиан де Силва.

Снимка: netinfo

Макар да има най-висок резултат сред представителките на кралското семейство от своето поколение, Меган Маркъл изостава от жената, чиито лицеви пропорции на 91,85 процента се доближават до идеала за красота - актрисата и бивша съпруга на Джони Деп Амбър Хърд.

Според древния метод по-красиво лице от това на Меган Маркъл има и първенецът сред мъжете Джордж Клуни, чиито пропорции съответстват на 91,86 процента на мерилото за хубост.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти