Малка кралска сватба: Меган и Хари ще поканят само 600 човека на сватбата си!

Малка кралска сватба: Меган и Хари ще поканят само 600 човека на сватбата си!
Снимка: netinfo

Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл поканиха 600 гости на сватбата си на 19 май, предадоха световните агенции.
 
От двореца Кенсингтън съобщиха, че поканените на церемонията в параклиса "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор ще присъстват и на обяд след това.

По-късно вечерта 200 гости ще бъдат посрещнати на частен прием в намиращия се наблизо Фрогмор хаус. Домакин ще бъде бащата на Хари принц Чарлз.


 Кралските покани са щамповани със златисто и черно, след това са гланцирани и краищата им са позлатени. Те са били изпратени на адресатите тази седмица. Все още няма информация кои са сред очакваните гости.

В поканите мъжете са инструктирани да носят фрак или костюм, а жените - официална рокля и шапка.
 
Около 1900 души бяха поканени на пищната сватба на по-големия брат на Хари принц Уилям и съпругата му Кейт в лондонското Уестминстърско абатство през 2011 г. Сред гостите им бяха знаменитости като Елтън Джон, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, както и кралски личности от различни краища на света и политици. Някои британски вестници спекулираха, че принц Хари може да покани бившия президент на САЩ Барак Обама, но не и настоящия - Доналд Тръмп.


 Клаудия Джоузеф, автор на биографична книга за Кейт Мидълтън, каза, че Хари не би желал да прави нищо, което ще има политически последствия и би поставило кралицата в неудобно положение.

"Хари обожава баба си и не би желал да я разстройва. Последното нещо, което би искал да направи, е да предизвика Трета световна война", обясни тя.

 
Според нея, британският принц и годеницата му Меган Маркъл са избрали по-интимна сватба, отколкото Уилям и Кейт.
 

В началото на месеца беше оповестено, че над 2 500 души ще бъдат поканени да участват в тържествата в деня на сватбата на 19 май. Те ще могат да наблюдават пристигането на булката и младоженеца, техните гости и преминаването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца.

С всеки изминал ден научаваме по още един детайл около дългоочакваната сватба на Меган Маргъл и принц Хари. 

Вчера си говорихме за сватбената торта за събитието  ►  Мегън и Хари избраха доста нетрадиционна торта за сватбата си

И за пръстените, които двамата влюбени ще носят след сватбата ►  Сватбената треска продължава: Каква ще бъде венчалната халка на Меган Маркъл?

А дни преди това обсъдихме коя тиара ще носи бъдещата херцогиня ►  Диамантената тиара на принцесата - кое сватбено бижу ще избере Меган Маркъл за големия ден?

Разбрахме и защо няма да има предбрачен договор за двойката, въпреки всички предупреждения на кралското семейство ► Без предбрачен договор за Меган Маркъл преди сватбата!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти