Малия и Саша с рядко интервю в документалния филм за Мишел Обама

Мишел Барак Обама деца
Снимка: Getty

Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел Обама – Малия и Саша, откакто семейството напусна Белия дом през 2016 г. Имаше някои новини и снимки на семейството по време на ваканция и докато Малия се преместваше Харвардския университет, но като цяло сестрите останаха извън погледа на обществото. И разбираемо, като се има предвид, че прекараха осем години от детството си в светлината на прожекторите с баща си като президент.

Сестрите обаче, съответно на 21 и 18 години, се появяват в рядко интервю на екрана специално за предстоящия документален филм на Netflix за майка им – “Becoming”. Проектът дава нов и неподправен поглед към живота на Мишел Обама, когато вече не е първа дама, така че звучи логично именно хората, които я познават най-добре, собствените ѝ дъщери, да говорят за тази нова глава в живота ѝ.

Приказката на Барак и Мишел Обама >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

„Вълнувам се, че тя се гордее с това, което е постигнала, защото смятам, че това е най-важното нещо, което човек трябва да направи – да се гордее със себе си“, казва Саша, която току-що завърши първата си година в университета на Мичиган.

Малия, която учи в Харвард, също коментира как майка ѝ „вече не е изправена пред изпитателния поглед на всички“, както докато е била първа дама.

И двете сестри изглеждат много пораснали, докато седят на дивана заедно. Малия носи тениска с V-образно деколте със светли дънки и златни огърлици, докато Саша е облечена с черна тениска с Aaliyah, дънки и кръгли обеци.

Сериалът стартира в Netflix на 6 май, така че не пропускайте да се запознаете отблизо с Мишел Обама и семейството ѝ.

Вдъхновяващите изказвания на Мишел Обама

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти