Майкъл Бубле посрещна третото си дете

Майкъл Бубле Луисана Лопилато
Снимка: Getty

Честито на Майкъл Бубле и съпругата му Луисана Лопилато – те вече се радват на нов член в семейството си, който е момиче!

Щастливата майка обяви новината в Instagram. Там тя сподели черно-бяла снимка, на която виждаме малката ръчичка на новороденото. Към нея Луисана пише на испански:

„Как да обясня чувството сърцето ти да прелива от щастие? Часовете от денонощието не стигат, за да се измисли. Благодаря на Бог, че ни направи този подарък, пълен с живот и щастие! Да погледнеш  в очите ѝ е сякаш да видиш самия рай! Обичаме те повече от безкрайно. Чакахме те не само, за да се увеличи семейството ни...ти ни даде светлина и надежда, ти си и ще продължаваш да бъдеш животът в нашите души.“  

Представители на изпълнителя потвърждават, че двойката е избрала да кръсти дъщеря си Вида Амбър Бети, родена в сряда с тегло от 2,74 кг.

Това е първото момиче за Майкъл и Луисана, които вече са родители на Ноа (4) и Елиас (2). Едва по-рано този месец канадският певец разкри пола на бебето, а през март съпрузите обявиха официално новината, че очакват третото си дете.

Майкъл Бубле Луисана Лопилато
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти