Маги Джанаварова за първите мигове като майка: „Тя ме погледна с най-красивите очи на света."

Само 18 дни, след като роди за пръв път, певицата Маги Джанаварова даде първото си интервю в предаването „Събуди се“ и разкри как се чувства като майка.

„Тя ме погледна с най-красивите очи на света“, разказа Маги за първата среща със своята малка дъщеричка. Този момент певицата описа като лек шок, но и изпълнен с много емоции.

Маги призна, че има късмета човекът до нея да ѝ помага много в грижите за бебето. Двамата кръщават момиченцето с величественото име Елизабет, което има специално значение и за двамата.

Колкото до решението да стане майка, певицата не крие, че е имала притеснения относно това дали ще успее да забременее естествено заради някои здравословни проблеми, които е имала в миналото.

За щастие всичко се случва по най-добрия начин, а детето е много желано и чакано от щастливата двойка.

„Няма да лъжа, аз съм доста амбициозен човек в работата си и може би това в повечето случаи е бутало встрани майчинския инстинкт“, призна Маги, но уточни, че, когато е срещнала правилния човек, всичко си е дошло на мястото.

За момента тя отказва да говори с подробности кой е мъжът до нея, но го нарича „олицетворението на моята истинска любов“.

Пред Анна-Мария Конова Маги разкри също какво ѝ дава семейният живот и дали планира да остави музиката на заден план.

Какво още сподели прекрасната Маги Джанаварова относно своя път към майчиството, кога е почувствала, че е готова да има дете и колко е важно жените да се грижат за здравето си, за да бъдат един ден пълноценни за своите семейства, вижте във видеото.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти