Мадона – родител като всички останали

Мадона и дъщеря ѝ
Снимка: Getty/Images

Мадона може да се суперзвезда и една от най-великите певици за няколко поколения, но и тя е майка и човек като всички останали.

Доказва го самата тя, когато си признава, че трудно прежалва фактът дъщеря ѝ да е в колеж далеч от нея.

В интервю за австралийското издание на Today Show певицата разкрива, че се е чувствала „развалина“, когато най-голямата ѝ дъщеря Лурдес е заминала да учи в Мичиган.

Знаех, че това предстои, приех го, но тя е част от мен... чувствах се сякаш съм останала без една ръка“, разкрива Мадона пред водещия Ричард Уилкинс.

Кралицата на попа, както я наричат, никога не е криела, че дъщеря ѝ Лурдес, на галено Лола, ѝ е като най-добра приятелка. Двете дори имат обща модна линия, в която тийнейджърката взима активно участие. Мадона споделя, че за нея е важно децата ѝ да знаят цената на парите и най-вече да се научат на труд и упоритост.

Сега Лола завършва образованието си в училище със специализирано изучаване на музика театър и танци. По всичко личи, че Лурдес върви по стъпките на майка си и баща си – актьорът Карлос Леон.

В интервюто си Мадона разкри още, че боксьорът Майк Тайсън ще участва в песента ѝ Iconic. Тя го е избрала и поканила за участие заради гласа му, който е дрезгав и изключително специфичен, не може да бъде сбъркан.

Той, разбира се, няма да пее, но ще рецитира конкретен текст. Повече подробности не се съобщават, но определено с нетърпение очакваме новите музикални изненади от Мадона.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти