Една строга майка

Една строга майка
Снимка: Getty/Images

Мадона може да е кралицата на попа с шеметна кариера, сериозна банкова сметка и милиони почитатели по цял свят, но тя също така е и майка на четири деца – Лурдес, Роко, Мърси и Дейвид.

В интервю за сутрешното предаване "Добро утро, Америка", звездата разкрива проблемите и притесненията, които има като родител.

Тя разкрива, че е доста строга майка и чак наскоро е подарила мобилен телефон на дъщеря си Лурдес, докато 12-годишният ѝ син Роко все още няма подобно устройство.

И двамата участват активно в турнетата на Мадона – Лурдес отговаря за гардероба на танцьорите, а Роко танцува на сцената. Другите две деца – осиновените Мърси и Дейвид, са все още прекалено малки, за да участват в професионалните проекти на майка си.

Певицата споделя, че е странно да вижда 16-годишната си дъщеря толкова пораснала:

"От една страна това е моето малко момиченце, но от друга вече е жена."

Що се отнася до сина ѝ Роко, който е от брака ѝ с режисьора Гай Ричи, Мадона споделя, че на него вече му расте брада и се заглежда по момичета, което тя все още не може да възприеме.

Лурдес активно участва в редица проекти на Мадона. Двете заедно работят по модната колекция "Material girl", а момичето отговаря и за дрехите и аксесоарите на танцьорите по време на турне.

"Това не е лесна работа", споделя Мадона. "Лурдес обаче приема много сериозно ангажиментите си и се отнася отговорно към поверените ѝ задачи".

Певицата не веднъж е споделяла, че за нея е много важно децата ѝ да работят, за да може от малки да научат, че парите не се печелят лесно.

Самата Мадона е срещала редица трудности по пътя си към световната слава и не крие, че е имала много моменти през живота си, когато парите едва са ѝ стигали за храна.

Относно критиките към турнето ѝ MDNA Tour, където тя излиза на сцената с оръжия и разиграва кратки екшън сюжети, певицата заявява:

"Хората убиват хора, а не оръжията. Не трябва да си затваряме очите пред проблемите."

Мадона е известна освен с музиката си и опитите като режисьор, но и с благотворителната си дейност и провокативното си поведение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти