Мадона с втора модна линия и парфюм

Мадона с втора модна линия и парфюм
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мадона пуска втора модна линия на пазара.

Певицата, която създаде марката "Материално момиче" с 15-годишната си дъщеря Лурдес, е насочила новата си колекция "Истината или се осмеляваш" (Truth Or Dare) By Madonna към по-възрастна публика и ще започне с парфюм.

Наименованието на марката е точно като документалния филм за Мадона от 1991 г.

След това тя ще създаде колекция с обувки, чанти и бельо, която ще бъде пусната в продажба догодина.

"През последните няколко години получавах безброй предложения да създам собствена модна марка. Настъпи подходящият момент и намерих страхотни партньори в лицето на компанията Iconix, която може да ми помогне да превърна идеите си в реалност", сподели Мадона.

Марката ще илюстрира външния вид на поп дивата като силна, женствена икона и ще бъде насочена към жените между 27 и 50 години. "Интересът и вълнението от марки, разработени от Мадона, в световен план е значителен.

След изключително успешната младежка марка "Материално момиче" знаехме, че ще има огромно търсене на марка, на която самата Мадона е лице и която истински улавя нейната същност", заяви генералният директор на компанията Iconix Нийл Коул. 

Що се отнася до дъщеря й Лурдес, Мадона не отдавна бе споделила, че е оставила почти всичката работа по колекциите на "Материално момиче" на дъщеря си. По този начин певицата иска да я накара да взима сама решения и да разбере какво е отговорност.

"Тя участва във всяка стъпка от създаването на дрехите, включително в бизнес срещите. Много разчитам на нея и мисля, че за момента се справя добре", споделя Мадона.

Лурдес се развива като пълно копие на майка си, особено що се отнася до външен вид. А дали е също толкова амбициозна, само времето ще покаже.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти