Любимката на Холивуд на 43: 6 филма с Дженифър Лав Хюит, които трябва да гледаш

Вероятно я помните като невинната и съвестна Джули от поредицата „Знам какво направи миналото лято“ или като смелата Мелинда, която може да общува с духове от „Шепот от отвъдното“ – чаровната Дженифър Лав Хюит продължава да гради кариера в киното, а днес празнува своя 43-и рожден ден!

Хюит е родена в Уейко, Тексас. Израства в Ноланвил, но когато родителите ѝ Патриша Мей и Хърбърт Даниел Хюит се развеждат, Дженифър и брат ѝ Тод са отгледани от майка си.

Като малко момиче, Хюит е привлечена от музиката, която е и първият ѝ допир с шоу бизнеса. На десет години след като спечелва състезание за млади таланти в Тексас и е забелязана от скаути, тя се премества в Лос Анджелис заедно с майка си, за да преследва музикална и филмова кариера.

След пристигането си в Лос Анджелис, Хюит се появява в повече от двадесет телевизионни реклами. Първата ѝ роля е в детското вариете-шоу на Дисни – „Детско обединение“. През това време тя танцува и пее всички песни в предаването на живо, наречено „Танцувай! Тренировки с Барби“, продукция на Буена Виста. Следват няколко роли в телевизията.

6 любими филма с Дженифър Лав Хюит

В киното дебютира с филма „Мунчи“ (1992). Дженифър Лав Хюит става известна с главната си роля във филма „Знам какво направи миналото лято“, в който си партнира с Фреди Принц Джуниър, Райън Филип и Сара Мишел Гелър.

През 2005 г. Хюит започва да се среща с шотландския актьор Рос Маккол, с когото се запознават на снимачната площадка на сериала „Шепот от отвъдното“. Двамата се сгодиха през ноември 2007 г. по време на почивка в Хавай, но в края на 2008 сп. “People” съобщи, че актрисата е прекратила годежа им.

На 20 ноември 2013 г. Дженифър Лав Хюит се омъжи за актьора Брайън Халисей, с когото се запознават по време на снимките на „Клиентски списък“.

Дъщеря им Отъм Джеймс е родена през ноември 2013, а синът им Атикус Джеймс се ражда през юни 2015 г. През май 2021 г. Хюит съобщи в Instagram, че е бременна с третото си дете, което се роди през септември 2021 – син на име Ейдън Джеймс.

По случай рождения ѝ ден ви припомняме няколко филма с чаровната Дженифър Лав Хюит, които да гледате: 

6 любими филма с Дженифър Лав Хюит

Още за четене (и гледане):

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти