Лили Иванова с впечатляващ концерт в НДК

Нежна, истинска, обичана - Лили Иванова
Снимка: Орлин Огняннов

Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в препълнената Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК). Това се случи в деня, в който Двореца чества 35 години от своето създаване.

Тя поднесе невероятно шоу за своите многобройни фенове, в което изпълни прецизно подбран репертоар, включващ както три нови песни, така и добре познати хитове, но с изцяло нов аранжимент.

Освен песента “Този миг” по музика на Веселин Веселинов - Еко и текст на Стефан Вълдобрев, която беше пусната в ефир дни преди концерта, певицата изпълни и другите си две нови парчета - “Вкусът на греха” по текст на Росен Кукошаpов и музика на Ангел Дюлгеров, както и “Каданс” по текст и музика на братята Милен и Росен Кукошарови.

Почитателите, изпълнили до краен предел Зала 1, пяха и подкрепяха през цялото време певицата, която изпя и някои от най-големите си златни хитове, неизпълнявани от много години на живо.

За първи път Лили Иванова излезе на сцената с беквокалистки - група LaTiDa.

Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева застанаха редом до голямата певица на сцената и доказаха защо им е гласувано такова доверие с безупречните си изпълнения.

След края на концерта тя получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата дълго време аплодираше певицата след последното й изпълнение.

Концертът ще бъде запомнен, не само с това, че беше първият й голям концерт в София от есента на 2014 г., а и с рекордно краткия срок, в който залата беше разпродадена.

Броени дни след пускането в продажба на билетите те вече бяха свършили, цели 3 месеца преди датата на събитието.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти