Лейди Гага няма спирачки

Роклята от месо ни най-малко не попречи на Лейди Гага да си тръгне с осем статуетки от американските музикални награди на "Ем Ти Ви" ("MTV") през септември 2010 г.
Снимка: Getty/Guliver

Всички помним онази композиция от парчета месо, която Лейди Гага облече за церемонията по раздаването на американските музикални награди на "Ем Ти Ви" ("MTV") през 2010 г., скандализирайки не един и двама.

Вече за никого не е тайна, че провокацията е "кислородът", който поддържа тази изпълнителка жива, затова тя реши отново да използва мъртвото животинско месо по време на концерта си в Токио, провел се преди броени дни, който бе поредната спирка от нейното второ световно турне "Born This Way Ball Tour".

Този път месната аутфит композиция изглеждаше много по-майсторски направена от онази преди две години. Някои медии дори коментираха, че най-вероятно роклята с корсет съвсем умело наподобява вида на месо, но всъщност е направена от някакъв вид гумена материя. Докато траеше тази част от лайфа в японската столица, около 26-годишната американска певица с италиански корени висяха на куки изкуствени разпорени трупове на добитък, които пресъздадоха доста автентично атмосферата на кланица.

"Чрез подобни идеи не искам да омаловажа нито един веган или вегетарианец. Както повечето от вас знаят, аз съм безкрайно толерантен и миролюбив човек. Всеки може да интерпретира роклята ми от месо по свой начин, но ако ние не застанем зад това, в което вярваме и не се борим за правата си, много скоро ще се превърнем в безгласни индивиди досущ като месото по костите ни", бяха думите на Лейди Гага в предаването на Елън Дедженеръс, малко след наградите на "Ем Ти Ви" през 2010 г.

Дали Лейди Гага ще покаже точно този тоалет на концерта си в София на 14 август, предстои да разберем.

Вие какво мислите за носенето на подобен тип рокля от изпълнителката и посланието, което тя отправя чрез нея?

* Вижте галерията ни със снимки от различни изяви на Лейди Гага ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти