Лейди Гага с концерт в София

Лейди Гага с концерт в София
Снимка: Getty/Guliver

Петкратната носителка на наградата "Грами" Лейди Гага ще даде старт на европейското си турне с концерт в София нa 14 август от 20 ч. на стадион "Васил Левски".

Организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис" уверяват, че цените на билетите ще бъдат по-ниски от тези за концерта на Мадона. За момента обявените цени са от 70 до 200 лв. Ще бъдат обособени три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория. 

Лейди Гага триумфално се завръща на сцената с шоуто "The Born This Way Ball". В този нов спектакъл Гага представя песните от новия си албум "Born This Way".

Разбира се, освен тях публиката ще има възможността да се наслади и на любимите си песни от предишните два албума - "The Fame" и "The Fame Monster". Турнето "The Born This Way Ball" има феноменален успех в цяла Австралия и Азия, а предстоящите 21 концерта в Европа ще бъдат обявени днес – 10 Април, 2012. Важно е да се подчертае, че европейската част на турнето ще започне именно от България - на 14 август в София.

Подгряваща група на Лейди Гага за Европа ще бъдe британската рок банда "The Darkness", известни с хита си “I Believe In A Thing Called Love”, а DJ Lady Starlight - дългогодишен сценичен партньор на Гага, ще се присъедини като специален гост, включително и за концерта в София.

Лейди Гага е един от най-успешните изпълнители на звукозаписния гигант "Universal Music", a "Born This Way Ball" ще бъде първото турне на певицата след излизането на албума й "Born This Way" през май 2011 г., от който са продадени почти 6 милиона копия по целия свят. 

Списание "Forbs" обявява Гага за най-влиятелната жена в света за 2011 г. Тя беше включена в топ 100 на списание "Time" за най-влиятени личности в света за 2010 г.

С 2,2 милиарда гледания на клиповете и в интернет Лейди Гага е от най-влиятелните артисти в дигиталния свят. Тя има над 49 милиона харесвания на страницата си във "Фейсбук" и над 22 милиона последователи в "Туитър". Певицата е единственият артист в дигиталната ера, постигнал продажби от 5 милиона копия само с първите си два хита.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти