Къде Хари и Меган ще изкарат медения си месец (и защо го отлагат със седмица)

r
Снимка: Getty

Разбира се, едно от най-логичните неща след сватбения ден е, да се отправим на меден месец. Или поне за нас... хората, които нямат благородническо потекло. 

Принц Хари и Меган Маркъл ще се отправят на меден месец, но не веднага след сватбата си на 19 май, а малко по-късно, съобщиха от кралското семейство.

Наложило се е обаче пътуването да бъде отложено със седмица, тъй като няколко дни след бракосъчетанието, което вълунва не само Великобритания, но и цял свят, предстои официално събитие, на което Хари и Меган трябва да присъстват.

Това не пречи на поклонниците им да се вълнуват около предстоящото романтично пътешествие и да гадаят накъде ще се отправят новите херцог и херцогиня на Съсекс, а на букмейкърите - да приемат залози за вероятна дестинация.

Непосредствено след сватбата фаворит на букмейкърска къща "Ладброукс" е Намибия с коефициент 2,1. Имайки предвид любовта на младоженците към африканския континент, като вероятна дестинации се спрягат също Ботсвана, описана навремето от принца като негов "втори" дом, Руанда, Малави и Танзания.

Коефициентът Хари и Меган да се завърнат в Ботсвана, където миналата година прекараха романтична триседмична ваканция, е 4,1.

Букмейкърите приемат залози и за Малдивските, Сейшелските или Карибските острови.

Според разпространени по-рано слухове не е изключено принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган да изберат за медения си месец европейска дестинация, например Турция или Италия. Наблюдателите не изключват и възможността за сватбено пътешествие до Азия, САЩ или Южна Америка.

 

The Okavango Delta... No words needed when you wake up like this. 🙌🏽⠀

A post shared by safariFRANK (@safari.frank) on

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти