Кръвта вода не става! Хари и Уилям отново си проговориха след тежките семейни изпитания

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Преди време имаше период, в който таблоидите постоянно спекулираха, че има вражда между Кейт и Меган и Хари и Уилям. 

Съмненията се задълбочиха, след като херцогът на Съсекс призна в интервю по време на африканския му тур през октомври миналата година, че с Уилям вече не са толкова близки.

Светът не спира да следи Хари и Меган: Задава ли се "втори" брак и... второ дете? >>>

Всъщност слуховете за враждата между двамата брата се появиха още през декември. Тогава кралски източник твърдеше, че „напрежението все още е налице“, след като Уилям още в началото изразил своите „притеснения“ относно връзката му с американската актриса.

Кралският репортер на списание Vanity Fair разкри, че принцовете са се скарали по Коледа, защото Хари твърдял, че брат му Уилям не прави достатъчно, за да приобщи Меган в семейството.

Източници, близки до Двореца, твърдят, че в отговор на последните кралски признания от Хари и Меган, които открито споделиха, че приемат трудно живота си и чувстват голямо напрежение, принц Уилям е споделил, че се тревожи за по-малкия си брат и неговото емоционално състояние.

Снимка: Getty/Gulliver

Въпреки възможните разногласия между братята принц Хари и принц Уилям, най-малкият член на кралското семейство - Арчи, е помогнал за подобряването на техните взаимоотношения.

„Въпросът е, че връзката между братята наистина е била влошена“, твърди кралският експерт Кейти Никол. 

„От висшестоящ кралски източник знам, че в един момент двамата всъщност не са си говорили. Определено смятам, че сега, когато Арчи вече е тук, това е помогнало за подобряване на отношенията. Уилям е на седмото небе, че брат му е станал баща.“

Хари и Меган отбелязаха първия рожден ден на Арчи със сладко видео >>>

Снимка: Getty

Е, ако днес търсите актуална информация по казуса "Хари-Уилям", изглежда, че кралските братя отново поддържат контакт помежду си. Кралският експерт сподели пред "Entertainment Tonight", че двамата отново се чуват редовно и дори организират видео разговори:

Очевидно в техните взаимоотношения имаше известен разрив, но сега нещата започват да се подобряват. Уилям и Хари редовно се чуват по телефона и провеждат видео разговори. След толкова много семейни рождени дни и влошеното здравословно състояние на принц Чарлз, братята нямаха друг избор, освен да вдигнат слушалката и да си проговорят отново.

Принц Чарлз разкри как е преборил коронавируса >>>

Снимка: Getty

В заключение, Никол съобщава, че вече няма напрежение и във взаимоотношенията между Кейт и Меган:

Смятам, че и двете страни се освободиха от тежък емоционален товар, след като всичко това приключи. Херцозите на Съсекс вече могат да живеят живота си така, както искат, а херцозите на Кеймбридж ще продължат да изпълняват задълженията си без цялата кралска драма "зад кулисите", която очевидно ги натоварваше. Мисля, че присъствието на Меган и Хари до известна степен липсва на Кейт и Уилям, но определено скърбят много за това, че Хари вече не е толкова голяма част от техния живот. 

Кралският експерт добавя, че четиримата най-вероятно са провели видео разговор за първия рожден ден на Арчи и е станало ясно, че Хари и Меган най-после се чувстват свободни и изпитват удовлетворение от техния нов живот. 

Е, ние се радваме, че мирът и хармонията в кралската четворка са възстановени. Предстои да разберем дали това не е поредното затишие пред буря и дали томахавките наистина са заровени. Следете ни за повече информация по темата. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти