Принц Чарлз разкри как е преборил коронавируса

В статия за списание “Country Life” принц Чарлз сподели как е успял да се пребори с коронавируса и да преодолее негативните ефекти на самоизолацията.

71-годишният британски престолонаследник признава, че е спазвал стриктно всички лекарски препоръки по време на болестта. Той е приемал много течности, хапвал е леки и здравословни храни, почивал си е физически и е избягвал стресови ситуации.

Вероятно здравословният му начин на живот през последните години също е допринесъл за по-лесното справяне на организма му с вируса. През последното десетилетие принц Чарлз предпочита да е по-близо до природата и все по-често прекарва ежедневието си в своето имение Хайгроув в Глостършър, където собственоръчно се занимава с градинарство.

Принцът признава, че периодът на самоизолация е труден етап от борбата с вируса, даже и при по-леко протичащите случаи на болестта. Да се справи с негативните ефекти на изолацията са му помогнали модерните технологии. Във връзка с това Чарлз споделя следното:

„Свидетели сме на най-доброто приложение на технологиите. Те дават възможност на хората да продължат да работят, но същевременно ни позволяват и да поддържаме контакт чрез виртуални партита, игри, песни и някои от най-забавните видеа, които някога съм гледал.“

Принцът признава, че гледането на забавни видеоклипове в интернет му е помогнало много, защото го е отвличало от мрачни мисли и е повдигало настроението и духа му. Онлайн срещите с членове на кралското семейство и позитивните послания на близките му също са оказали положителен ефект за възстановяването му от болестта.

Принц Чарлз бе диагностициран с новия коронавирус в края на месец март и само седмица по-късно от кралския двор съобщиха новината, че принцът се е излекувал и вече се чувства добре.

В момента принц Чарлз се намира заедно със съпругата си Камила в шотландското си имение Бъркхол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти