Криси Тейгън си взе душ за първи път от два месеца, а причината ще разбие сърцето ви

джон леджънд криси тийгън
Снимка: Getty

На 30 ноември Криси Тейгън сподели в свое story в Instagram, че е взела душ за първи път от два месеца:

"Използвах само и единствено ваната, защото не можех да стоя под душа. Буквално нямах физическата възможност за това. Сега се чувствам много, много добре."

Използва възможността да благодари за всички мили пожелания за рождения ѝ ден и да направи смела и емоционална равносметка за трагичните събития, които разтърсиха семейството ѝ през последните месеци. 

Меган Маркъл с разтърсващо признание: "Загубих второто си дете" >>>

След като през август обявиха, че очакват трето дете, Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха новия член на своето семейство. Двойката съобщи тъжната новина в Instagram, като по-рано Криси сподели за настаняването си в болница заради кървене:

„В шок сме и изпитваме дълбока болка, за която само сме чували, такава болка, каквато никога досега не сме изпитвали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки многото торбички с кръв. Просто не беше достатъчно“, написа Тейгън в дълга и емоционална изповед в социалната мрежа, където публикува и няколко черно-бели снимки от болницата.

Спонтанният аборт е преживяване, което не трябва да се игнорира в общественото пространство и е част от действителността за много двойки. По тази причина самата Криси събира смелост и споделя подробности за този тъмен период от живота си в публикация за Medium:

"След като прекарах няколко денонощия в болницата, лекарят дойде при мен и ми каза, че е време да се сбогувам. То нямаше да оцелее, а ако продължавах така, и аз нямаше да мога. Опитвахме се да го спасим с постоянно преливане на кръв от моето тяло, но нямаше никакъв ефект, сякаш не бях направила абсолютно нищо за него.

Една вечер ме уведомиха, че на сутринта всичко ще приключи. В началото плаках малко, след това бях разтърсена от силни консулвии, сякаш мъката в сърцето ми не ми позволяваше да си поема дъх. Дори сега, докато пиша тези редове, преживявам отново всичко това." 

Криси Тейгън все пак намира сили да продължи напреди да преоткрие близостта и привързаността към любимите си хора:

"Казват, че преживяване като това оставя дупка в сърцето ти. Да, наистина такава дупка има, но тя е изпълнена с обичта на нещо, което обичам с цялото си сърце. Тя всъщност не е празна, тя е пълна."

Шест силни жени споделят: Ужасът след спонтанния аборт >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти